Guardians of the galaxy 3 en de laatste skilift

Afgelopen week de laatste skilift van John Irving uitgelezen. 1000 pagina’s leesvoer met een groot aantal thema’s. Lesbische liefde, transformatie van man tot vrouw, wapenbezit, biologische vader onbekend, scenario’s schrijven, scheiding, Reagan en aids, katholieke kerk en abortus, wonen in de Verenigde Staten of in Canada, skiën en tot slot komen ook geesten van overleden mensen aan bod. Het was in mijn ogen niet de beste roman van John Irving, maar wel prachtig geschreven.

In de City genoten van de Guardians of the galaxy 3. Wat een prachtige film! De film start met een volledige versie van Creep en eindigt met het schitterende the dog days are over. In het superhelden genre is dit wel de liefste film aller tijden. Naast de prachtige gevechten is er vooral aandacht voor empathie en zachtaardigheid. Het jongetje in mij heeft genoten van deze schitterende fantasieën!

Dit bericht is geplaatst in Boeken, Films. Bookmark de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *