Maandelijkse archieven: februari 2023

het requiem van Verdi

Federica Lombardi (zie foto) was de sopraan in de Stopera. Wat een prachtige uitvoering en mooie combinatie van muziek en ballet. Echt geweldig om een keer meegemaakt te hebben!

Geplaatst in Muziek | Een reactie plaatsen

Victory city Salman Rushdie

Vorige week begonnen met het lezen van de Engelse versie van de nieuwe roman van Salman Rushdie. Inmiddels met veel plezier de eerste 100 bladzijden gelezen. Op 18 februari stond er een mooie recensie in de Volkskrant.

Geplaatst in Boeken | Een reactie plaatsen

Presentatie Avatar

Maandag mijn avatar gepresenteerd aan de nieuwe studenten (120) van de minor management van creativiteit en innovatie.Ik heb vooral verteld over mijn jeugd om zo goed mogelijk aan te sluiten bij de belevingswereld van mijn studenten.Mijn eerste ziekenhuis ervaring, het … Lees verder

Geplaatst in Karaoke, onderwijs, persoonlijk | Een reactie plaatsen

Wormmaan

Deze week het boek Wormmaan van Mariken Heitman gelezen. Het stond al lang op mijn verlanglijstje, maar door het Hilary Mantel project kwam ik er nu pas aan toe. Het is een heel intrigrerend verhaal over zaadveredeling en gender. De … Lees verder

Geplaatst in Boeken | Een reactie plaatsen

Trijntje Oosterhuis in concertgebouw

Maandag was ik in het concertgebouw waar Trijntje Oosterhuis samen met het Haagse philharmonisch orkest en Xander Vrienten een prachtig concert gaven met nummers van de laatste 3 cd’s van Hennie Vrienten.

Geplaatst in Muziek | Een reactie plaatsen