547

afgelopen week hebben we de eerste dagen doorgebracht in ons vakantiehuisje op Europarcs de Rijp. Prachtig zonnetje vergezelde ons en we kregen visite van vrienden en familie. Het huisje is heerlijk knus en zit op het park in een straatje waar veel Poolse/Roemeense gastarbeiders bivakkeren. Daar merk je overigens weinig tot niets van, want je zit toch op je eigen 80 vierkante meters. Het is heerlijk rustig en we zijn veel buiten geweest en hebben strandwandelingen gemaakt bij Castricum en Egmond.

Deze keer hadden we geen fietsen 🚴🏿‍♀️ mee, maar volgende keren zullen we ook veel gaan fietsen in de omgeving. Rondom het huisje veel vogelgezang en een kwikstaartje bouwt zijn nest in de heg van de buurman.

Deze week ook weer voor het eerst een fysieke vergadering gehad met tien collega’s van de hva. Het was meer dan een half jaar geleden dat we elkaar gezien hadden, dus dat voelde weer goed. Inhoudelijk is het wel lastig om op een lijn te komen, want bijna niemand is helemaal dedicated aan de afstudeerrichting waar we ondergebracht zijn. De samenhangende factor is wel dat we allemaal ons best doen de studenten te begeleiden naar het niveau van een junior professional op HBO niveau, die in staat is zelfstandig zijn boontjes te doppen. Wat mij betreft is dat voldoende!

Dit bericht is geplaatst in persoonlijk. Bookmark de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.