Alien en Loogman

De laatste weken de hele Alien serie (6 films) bekeken met Sigourney Weaver, Michael Fassbender en regisseur Ridley Scott. Vooral Alien 3 was vroeger een van mijn favoriete films, maar na het kijken van alle films heb ik nog meer respect gekregen voor de makers van dit prachtige verhaal.

Begon het eerst als de invasie van een buitenaards wezen, uiteindelijk eindigt het in een verhaal over de oorsprong van de mensheid. De laatste twee films uit de serie zitten echt geweldig in elkaar. Echt een mooie tijdsbesteding!

Deze week was ik ook voor het eerst sinds tijden weer eens op stagebezoek bij een student van me. De reis ging naar Loogman in Aalsmeer, heerlijk door het Amsterdamse bos op het fietsie. Toen ik aankwam keek ik mijn ogen uit. Wat een drukte daar in de wasstraat van Loogman! Er bleek ook een FEBO ingebouwd en tijdens het gesprek met de student en de stage begeleider hoorde ik dat Loogman ook de eigenaar was van een heuse golfbaan met Restaurant. De student in kwestie ging onderzoek doen naar de markt voor een door Loogman zelf gebrouwd biertje (via een nabije kloosterorde die nog ruimte hadden voor de productie). Ik keek mijn ogen uit en was verbaasd over het innovatief vermogen van het bedrijf, niet alleen de wasstraat was optimaal gerobotiseerd en voorzien van alle gemakken voor de klant, maar ook op andere terreinen had deze ondernemer niet stilgezeten! Heerlijk om weer in het wild ondernemerschap te mogen aanschouwen!

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *