Hernia week 8

Wat mij betreft de laatste keer dat ik over mijn hernia melding maak. Het gaat nog steeds beter met me en ik merk dat mijn linker been steeds sterker wordt. Van mijn fysiotherapeut hoef ik pas over 6 weken weer terug te komen en dan gaan we het hardlopen weer aanpakken. Mooie vooruitzichten dus.

Het HvA werk staat deze en de komende weken in het teken van stage en afstuderen. 14 studenten die stage gelopen hebben mag ik gaan beoordelen. 5 studenten die een afstudeerscriptie onder mijn begeleiding hebben geschreven worden doorgezaagd door andere collega’s. Ondertussen ben ik betrokken bij de opstart van een nieuw cohort studenten bij stagebedrijven en ga ik ook weer afstudeerders begeleiden. Drukke tijden dus.

Komende week wordt de verkoop van de woning van mijn moeder afgerond en is ook op dat terrein een mijlpaal bereikt. Mijn moeder heeft overigens corona gehad en slechts verhoging ervaren tijdens haar besmette periode. Haar verzorgingstehuis is weer coronavrij en volgende week start de vaccinatie. Deze normalisatie is uitermate welkom. Door de isolatie van de afgelopen vijf weken waren de waanbeelden bij mijn moeder weer toegenomen en liep mijn vader weer vrolijk rond op deze aarde.

Tijdens mijn loopjes in de omgeving kom ik mooie dingen tegen. Er wordt weer driftig gesloopt in de buurt en onze eigen appartementen complex staat in de steigers om gereinigd te worden.

Dit bericht is geplaatst in Familie, persoonlijk. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *