Vakantie voorbij

Komende week ga ik weer aan de slag. Dit weekend geen Lowlands dus een beetje vreemd einde van mijn vakantie.

Wel de nodige boeken uit kunnen lezen: de biografie van Paul McCartney (Philip Norman), Superba (Ilja Leonard Pfeijffer), girl, woman, other (Bernadine Evaristo), de langste adem (Arielle Vreeman), uit het leven van een hond (Sandee Kollaart), de mensendokter (Arnon Grünberg), de geschiedenis van mijn kaalheid (Marek vd Jagt), de zin van het leven (Fokke Obbema) en berichten van een hotelmens (Arnon Grünberg). Ik noemde al eerder de consequenties (Nina Weijers) en Slaughter house 5 (Kort Vonnegut).

Heerlijk om een periode zoveel te lezen. Ik verwacht de komende jaren meer gespreid over het jaar te kunnen lezen, want ik ga 1 dag minder in de week werken. We gaan het zien.

Toch nog een beetje Lowlands in het weekend want de kinderen nodigden me uit zondag once were brothers (the band) te gaan zien en daarna pizza eten en de finale championsleague te gaan zien op een groot terras.

Lowlands 2005 1e keer met zijn drietjes
Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *