coronaproof optreden

Vanmiddag in het Vondelpark getuige van een coronaproof optreden van Huub van der Lubbe. Een verademing om weer eens bij een echt concert in de openlucht te zijn. Mijn laatste buitenconcert was eind augustus 2019 in de Tolhuistuin bij Typhoon.

Huub stond als een echte troubadour op het podium. Wel met microfoon en versterkte gitaar. Maar toch, dapper. Een van de leukste liedjes van de middag had betrekking op paaltjes met zalm en de samenwerking tussen band en crew.

Een kort COVID-19 gedicht maakte Feijenoord kampioen en verder maakte hij ons deelgenoot van zijn grote repertoire. Was leuk om er bij te zijn.

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *