De consequenties en slaughterhouse 5

Mijn eerste boeken op vakantie gelezen. Zonder dat ik wist waren de boeken met elkaar verbonden. Nina Weijers verwijst in haar debuut naar Kurt Vonnegut en laat elementen uit zijn roman doorschemeren in haar schrijfwerk.

Beide boeken met veel plezier in korte tijd uitgelezen. Beide schrijvers slagen er in de lezer bij de hand te nemen en te introduceren in een nieuwe wereld. Nina Weijers mixt de kunstwereld met de Maya kalender en Kurt Vonnegut mixt het bombardement op Dresden met de mogelijkheid om te reizen door de tijd via buitenaardse wezens.

Dit alles gecombineerd en onderbroken door wandelingen, fietstochtjes en geduik in de golven van de zee bij en op Terschelling.

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *