Ouderdom

Deze week mijn moeder aangemeld bij de CIZ (centrum indicatiestelling Zorg) . Ze ziet nog steeds kinderen die er niet zijn. Ze bakt pannenkoeken voor ze , schenkt limonade in en ging begin deze week om 20 uur nog even patat halen.

Tevens valt ze regelmatig om en loopt zo blauwe plekken en schrammen op. Deze week liet ze het gasfornuis ook even aan staan, dus we hebben de gaskraan ook dichtgedraaid.

Gelukkig heeft ze een psychiater die zijn taak zeer serieus neemt en haar al zo’n tien jaar kent. Ook hij was erg geschrokken over haar achteruitgang en heeft wat testjes gedaan en ook bloed laten prikken. Hierbij bleek dat het lithium percentage in haar bloed hoger dan normaal was. Ma had dus haar medicijnen niet goed ingenomen.

Vanochtend was ze weer helder, hoop dat dit aan zal houden, maar ben bang voor de nabije toekomst. Gelukkig zijn we met zijn vijfen en kunnen we de zorg goed verdelen.

Met achterkleinkind Mia
Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *