Afscheid Groep 8

De komende weken neem ik afscheid van groep 8 Rosjpina. De juf van de kinderen komt weer terug van zwangerschapsverlof en gaat de laatste weken afmaken. Leerlingen krijgen 2 dagen in de week les en zullen o.a. aan de musical gaan werken. Die hoop ik dan nog wel te zien.

Tevens heb ik besloten het experiment niet voort te zetten. Ik ga een dag minder werken bij de hva en het rustiger aandoen. Meer tijd voor vrouw, kleinkinderen en moeder. Eind 2024 ga ik mijn carrière afronden.

Vanochtend kwam ik onderstaande schoolfoto tegen uit 1982. Ik was ingevallen in klas 6 van de mr. de Visser school op het Columbusplein. Mijn aanstelling werd niet verlengd, en ik ging lesgeven in het voortgezet zet onderwijs. Anno 2020 hak ik zelf de knoop door, ik kan me nog heel nuttig maken in het hoger beroepsonderwijs.

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *