Assessments

De hele dinsdag met individuele studenten gepraat over hun persoonlijke ontwikkeling van het afgelopen jaar. 9 studenten via hangouts en 2 studenten durfden fysiek te verschijnen in het Wibauthuis (voor bonuspunt).

Je komt toch weer een aantal nieuwe feitjes te weten en neemt de omgeving waar waarin de student je ontvangt, van zolderkamer tot dakterras. Mooi te horen dat de ambitie van diverse studenten niet geleden heeft onder de Corona crisis. Van toekomstige franchise houder tot influencer van meer dan 100.000 personen op YouTube.

Het thuiszitten heeft in een aantal gevallen ook er toe geleid dat vergeten hobby’s uit de kast getrokken worden. Zo vertelde een student dat ze van haar moeder een online zangcursus aangeboden gekregen had. Ik was zelf net begonnen met het oefenen van een karaoke nummer en kreeg van mijn ega wat negatieve feedback en heb me ook aangemeld voor de cursus. We gaan het zien!

Eerste oefening “these days”

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *