Creative diaries

Sinds 2 jaar ben ik op de hva betrokken bij de minor management van creativiteit en innovatie (MMCI). De eerste 10 weken moeten de student een dagboek schrijven over hun ervaringen bij de minor en hun leermomenten.

De afgelopen weken heb ik circa 100 dagboeken ontvangen. Ik heb er nu circa dertig gelezen en twee keer een dagboek met een 10 beoordeeld. In deze gevallen wisten de studenten me tot het eind te boeien met de verhalen die ze vertelden en namen ze me mee in hun beschouwingen en leermomenten. Ook gaven deze verhalen me inzicht in hun persoonlijk leven en stelden ze zich tijdens het schrijven kwetsbaar op.

Op 25 mei gaan we met het team van de minor de overige zeventig dagboeken lezen en van commentaar voorzien. Lekker om gewoon weer samen fysiek bezig te zijn met mooie onderwijs producten. Afgelopen week konden de studenten de dagboeken inleveren in het Wibauthuis. Een van de studenten leverde zijn bijdrage op een speciale manier in:

1,5 m afstand inlevermachine
Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *