Geef smoel aan de HvA

N.a.v. een aantal berichten over de HvA door Parool columnist Gerard Mulder ben ik een nieuwe facebookpagina begonnen: http://www.facebook.com/geefsmoelaanhva

De ongenuanceerde berichtgeving over de HvA heeft mij doen besluiten tot dit initiatief.
Zelf werk ik al meer dan 10 jaar met groot plezier bij de HvA. Ik denk zelf dat ik de leukste baan van Nederland heb. Mijn kinderen Jonathan en Tamar deden bij de HvA de PABO en de opleiding CMV. Ik heb bij de HvA de gelegenheid gekregen op kosten van de HvA mijn masteropleiding te volgen en doe momenteel een promotietraject.
Ik ben bijĀ  de HvA gestart met de minor ondernemerschap op te zetten: www.ondernemerschaphva.nl
Om mij heen heb ik een team verzameld van gemotiveerde mensen die elk halfjaar opnieuw 150 studenten begeleiden bij het starten van hun eigen onderneming. De meeste studenten zijn laaiend enthousiast over dit onderdeel van hun studie.
In een grote organisatie zijn er veel administratieve lasten, daar baal ik van, maar ik wordt door mensen binnen de HvA ondersteund die me op alle manieren helpen om de administratieve stress tot een minimum te beperken.
Ik heb leidinggevenden die mij ondersteunen en stimuleren, maar ook kritisch naar mijn prestaties kijken en als ik onvoldoende presteer hierover met mijn in discussie gaan. Zo heb ik met betrekking tot mijn vorderingen op het gebied van mijn promotie nog een grote slag te maken.
Wat mij betreft haal ik in deze organisatie mijn pensioen, er liggen nog uitdagingen genoeg om mijn werkzaam leven mee te vullen.

Dit bericht is geplaatst in ondernemerschap, onderwijs, persoonlijk. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *