Golden Earring in de Heineken music hall

Gisteravond de Golden Earring bezocht. Helaas een van de meest treurige concertervaringen uit mijn concertleven. Het voorprogramma was hard en slecht en duurde bovendien 1 uur. Tevens was dit voorprogramma nergens aangekondigd. De directie van de music hall had bovendien besloten dat het publiek bevroren moest worden en gedurende een groot gedeelte van de avond was het berekoud. Ik heb er een stijve nek van overgehouden. Het optreden van onze Haagse vrienden was ook niet echt super. Nieuwe nummers van de laatste twee cd’s komen niet echt over en de hits werden een beetje plichtmatig uitgevoerd. Alleen het nummer run angel run zorgde voor enige inspiratie. Ik ben bang dat dit mijn laatste Earring concert was.

Dit bericht is geplaatst in Muziek. Bookmark de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *