Einde vakantie

Morgen weer starten op het IIE. In ieder geval goed uitgerust en goedgemutst ga ik aan de slag. Er komen weer een aantal leuke evenementen aan. Deze week en volgende week projecten beoordelen. De eerste week van februari een start maken met de minor ondernemerschap (http://www.ondernemerschaphva.nl) en dan natuurlijk weer allerlei nieuwe onderzoeken die van start gaan. Dat belooft weer veel goeds. Ook weer van start met MakeMoreMusic, als alles goed gaat kunnen we gebruik maken van Muzinq.
Voor het eerst een kritische discussie op mijn Weblog! Met dank aan Peter Aggenbach. Wellicht komen we elkaar dit jaar tegen in het Almeerse.

Dit bericht is geplaatst in persoonlijk. Bookmark de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *