Overspannen

Het programma tegenlicht van de VPRO heeft weer een prachtige documentaire gemaakt
http://www.vpro.nl/programma/tegenlicht/afleveringen/26031884/
Het ging over de flexmens en de technologische ontwikkelingen gepaard aan sociale zekerheid. Mooi voorbeeld ook van ondernemerschap en outsourcing. “If you want to work with us , you have to sign a contract that you won’t get “overspannen”‘ was een van de leuke uitspraken van een Indische zakenman met een Nederlandse business partner.
Een pleidooi tegen de Nederlandse verzorgingsmaatschappij. Afijn je moet de aflevering maar gaan bekijken om ook geinspireerd te raken.
Zelf ook weer helemaal hyper geworden van de enthousiaste berichten op het forum van ondernemerschap. Volgende week gaan we naar Arnhem met een groep studenten voor de minor ondernemerschap en dat gaat denk ik heel leuk worden.

Dit bericht is geplaatst in onderwijs. Bookmark de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *