Lente, acht met stuurman en handenschudden(2)

Afgelopen weekend is de lente begonnen en daar hebben we weer heerlijk van genoten. We gingen op zoek naar lammetjes, maar stuiten onderweg naar de groene weiden op "the head of the river", een roeiwedstrijd voor roeiboten met 8 riemen. Prachtig weer langs de Amstel en een leuk gezicht al die boten! DSC00174
Nadat we zo'n beetje alle boten gezien zakten we weer af naar ons favoriete terras in oost: Langendijk. Op foursquare ben ik inmiddels 58 keer ingelogd op dit terras, maar mag me nog steeds geen burgemeester noemen. Ik troost me maar dat ik wel de burgemeester van de kleine komedie ben, maar daar komen niet zoveel fanatieke foursquare liefhebbers.

DSC00184

De affaire Nourdin Belhari werd met de lente in zicht ook afgesloten. Het CvB besloot dat het toch niet verstandig was om hem terug te laten keren in het team van de hogeschool van Amsterdam. De arbeidsverhoudingen waren inmiddels te zeer verstoord om een reintegratie succesvol te laten verlopen. Zo kwam een einde aan een slepende affaire en kan het debat over diversiteit weer met open vizier gevoerd worden. Te beginnen op 31 maart tijdens de jaarlijkse studiedag van de Hogeschool in de beurs van Berlage. Gaat een mooi evenement worden!

Dit bericht is geplaatst in onderwijs, persoonlijk. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *