Amstelcampus in ontwikkeling en 5 jaar ACE

Deze week heb ik een bezoek aan het Kohnstamhuis gebracht. In september 2012 wordt daar aan de plint een ruimte opgeleverd waar we wellicht met studenten van de minor ondernemerschap of creativiteit en innovatie in gaan werken, samen met andere partijen uit de HvA als de Boot en het urban lab. Het ziet er allemaal schitterend uit en beloofd een mooie HvA locatie te gaan worden!

DSC00185

Deze week keken we ook terug op 5 jaar ACE (Amsterdam Center for Entrepreneurship). In de academische club genoten we van een walking dinner en hieven we het glas met een groot deel van de medewerkers die afgelopen jaren ACE tot een succes hebben gemaakt. Voor mij heeft ACE een grote impact op mijn leven gehad. Mede dankzij de gelden die door deze club gegenereerd zijn heb ik mijn intrapreneurship vorm kunnen geven en heb ik mij op een ondernemende wijze ontwikkeld. Als exhibitionistisch type stond ik al langer bekend, vijf jaar ACE hebben mij echter leren omgaan met deze eigenschap om een netwerk op te bouwen waar ik momenteel veel baat bij heb. Boris Veldhuijzen van Zanten is op dat gebied een voorbeeld voor mij geweest. Zijn levensstijl en manier van werken hebben mij geinspireerd om mijn kwaliteiten op een andere manier in te zetten. Ik was dan ook zeer vereerd dat hij tijdens deze bijeenkomst aanwezig kon zijn.
Het team dat nu aan ACE werkt is een groep inspirerende mensen. Onder leiding van Erik Boer en Mirjam van Praag verwacht ik dat we de komende tijd nog veel inspirerende dingen gaan doen. In ieder geval op 24 mei in Budapest een europese award binnenslepen!

DSC00204

Dit bericht is geplaatst in ondernemerschap, onderwijs, persoonlijk. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *