Pieterpad etappe 3 en 4

Vandaag en gisteren een groot deel van de dag gewandeld en genoten van de zon en de natuur. We wandelden vooral door het Drentse landschap en ik scoorde mijn eerste hunebed. Onderweg werden we begeleid door een concert van vogeltjes die zich overal in het bos en in de heggen om ons heen verschuilden. We kwamen een eekhoorn tegen en keken in een poel vol kikkers. Ook zagen we diverse roofvogels en ooievaars passeren.

Het Pieterpad is een geliefd wandelpad, dus af en toe leek het wel of je in colonne wandelde, maar je waande je vooral in de natuur en de buitenlucht en dat deed ons goed. 20 km wandelen is best een uitdaging, maar we sloegen ons er monter doorheen en zitten nu als trotse oudjes op de bank uit te kijken naar de volgende ronde.

Dit bericht is geplaatst in persoonlijk. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *