5 daagse yoga workshop in Limburg

Deze week hebben we ons in de yoga gestort. Mijn yogajuf Eliza vd Kroon van critical allignment was de organisator. We waren te gast bij jardinjulliette . Elke dag drie yoga sessies en tussendoor wandelingen door het prachtige Limburgse landschap. Er werd heerlijk vegetarisch gekookt voor ons door Linda, de schoonzus van Eliza.

De flowles van Eliza was uitgeschreven (zie foto’s) en we werden echt uitgedaagd om onze spieren wakker te maken. We waren met een groepje van 10 deelnemers (3m en 7v) en de onderlinge sfeer was heel relaxed. De accommodatie was van alle gemakken voorzien. Het was een gedenkwaardige ervaring!

Dit bericht is geplaatst in persoonlijk, Vakantie. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *