Kaartje

Dit weekend een kaartje gekocht voor het paaspop festival, dat dit jaar vanaf 3 september georganiseerd wordt. Krezip, Epica en een Queen coverband staan op de line-up. Wat mij betreft het eerste lichtpuntje uit het Corona tijdperk. Ik ga er tevens vanuit dat ik op 20,21 en 22 Augustus in Biddinghuizen naar de opposites, Typhoon en Eefje de Visser kan gaan kijken en reken er stiekem ook op dat op 1 juli het concert van Queen en Adam Lambert doorgaat.

Of we in 2021 nog afzakken naar Berlijn voor een optreden tijdens de Mauerpark karaoke is nog onduidelijk, maar ik hoop van harte dat ik minimaal 1x mijn stem kan laten horen, wellicht met een vertolking van een Bruce Springsteen song (n.a.v. de film: Blinded bij the light, die ik dit weekend voor de 3e keer zag).

Het paasweekend stond ook in het teken van de Matteüs passion. Ook dit weekend luisterde ik naar een uitvoering van dit mooie muziekstuk. Tevens zongen we uit volle borst het: Lang zal ze leven voor mijn kleindochter Mia. Zij werd 4-4 drie jaar en het was een genot om haar te zien genieten van de aandacht en de brandweerhelm die we haar cadeau gaven.

Dit bericht is geplaatst in Muziek, persoonlijk. Bookmark de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.