Hernia week 3

De hoeveelheid pillen die ik afgelopen weken geslikt hebt stapelt zich op, maar de pijn houdt aan, dus wat kan ik anders? Vanuit de wervels wordt de pijn het linkerbeen ingestraald en daar zit je dan. Pijn, pijn, pijn,..

Van mijn Hernia uit 2017 heb ik geleerd dat geduld een schone zaak is, dus ik maak er maar het beste van. Lichte yoga oefeningen, sinds deze week elke dag een fietstochtje en wat korte loopjes. Ik activeer regelmatig de onderbuikspieren en adem diep in, ter massage van de pijnplek. Zit natuurlijk zo recht op als mogelijk en blijf in beweging.

De nachten zijn lang, om 7:00 uur sta ik op en ga ik plaatjes draaien. Vorige week heb ik mijn hele Queen collectie gedraaid en de afgelopen week de dubbelalbums: Dylan in Budokan, Wings over America en Tommy van de Who. Heerlijk om naar deze albums te luisteren! Back to the good old days.

Overdag werk ik wat, kijk scripties en stage werkstukken na en heb af en toe een Zoom sessie. Ook heb ik alvast mijn foto overzicht 2020 gemaakt. Veel foto’s van de kleinkinderen!

Mijn zonnetje Mia
Dit bericht is geplaatst in persoonlijk. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *