Lowlands

Mooi artikel in de Volkskrant van Gidi Heesakkers over het verloren festival seizoen. Mijn herinneringen gaan terug naar 1996 toen ik als 36 jarige voor het eerst naar Lowlands ging. Wat een geweldige ervaring! K’schoice trad acoustisch op in wat toen nog de foxtrot heette en ik was helemaal verkocht.

In 1998 ging ik voor het eerst samen met mijn zoon Jonathan (14 jaar oud) en sindsdien zijn we samen blijven gaan. Elk jaar weer zakten we samen af naar Biddinghuizen om te genieten van de sfeer van het festival en onze vader-zoon band te verstevigen. In 2019 werd dit vastgelegd in een filmpje over onze lowlandsliefde:

Lisa Boerstra (documentaire maakster over Lowlands) wordt in het artikel aangehaald met de volgende quote: ‘Lowlanders zijn als bonobo’s: ze lossen conflicten op met seks in plaats van agressie.’ Dit heb ik tijdens mijn 23 jaar Lowlands nog nooit meegemaakt, wel kan ik zeggen dat ik nog nooit getuige ben geweest van een ruzie of vechtpartij tijdens Lowlands. Wel heb ik de meest uiteenlopende types ontmoet en de nodige jointjes mee mogen roken.


artikel Gidi Heesakkers

Een compilatie van al mijn Lowlands bandjes

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *