Het nieuwe internet

Vandaag stond het in de Volkskrant, het internet is weer in. Zelf ook al een tijdje gemerkt, maar toch leuk om nu weer te lezen via Fransico Jole. Boris Veldhuizen van Zanten werd ook diverse keren aangehaald en ik heb er dan ook veel zin in hem weer eens in actie te zien. Op 6 oktober opent hij het ibis netwerk voor startende ondernemende studenten. Daar hebben we er op het IIE veel van, dus dat is weer een leuke impuls.
www.ibis-netwerk.nl
http://preople.com/boris
Weblog van Boris Veldhuizen…

Dit bericht is geplaatst in onderwijs. Bookmark de permalink.

4 reacties op Het nieuwe internet

  1. Krijn schreef:

    Hmpf, shit; het is weer ’s alleen voor innoverende studenten (klemtoon op laatste) :).

    Vraag me trouwens af waarom Boris’ sites met weinig vernieuwende technieken uit 1997 gemaakt worden, maar dat zal waarschijnlijk niet echt boeiend zijn. Innoveren is ook niet echt nodig als je al goed bent in ondernemen. Andersom zal het jammer genoeg echter niet werken, maar dat zien we dan wel weer..

  2. Tako schreef:

    m krijn ni zo miepe he! je mag vast wel in IBIS Network Café een pilsje kome drinke als die maar ni uit 1997 komen.. Maare damn waar is dat cafe dan?

  3. Krijn schreef:

    Woei, ik ben niet meer de enige reageermeneer! Het wordt nog druk hier.

    Martin; ga zo door met bloggen! 😉

  4. De vaste locatie van het IBIS netwerk cafe is Hotel Toren in Amsterdam (Keizersgracht 164). Daarnaast zijn we regelmatig aanwezig op verschillende locaties van de deelnemende hogescholen en universiteiten.

    @Krijn Ook niet studenten zijn welkom natuurlijk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *