Paradise now

Gisteravond naar de film geweest. Nieuwe film over zichzelf opblazende arabieren in Israel. Film geeft helder beeld van de situatie in de bezette gebieden en de motivatie van de betreffende personen. Zet mensen gevangen en ontneem elk zelfrespect, dan krijg je vanzelf dit soort extreme uitwassen, lijkt de boodschap te zijn. Verhaal wordt niet helemaal geromantiseerd, geeft voldoende aanknopingspunten voor meningsvorming over dit onderwerp. Blijft lastig om dit soort zaken zo compleet mogelijk in beeld te brengen. Goed poging. Een aanrader!
‘s middags ook nog langs het FOAM museum geweest voor een tentoonstelling van de fotograaf Annie Leibovitz. Een aantal schitterende portretten van Amerikaanse muzikanten.

Dit bericht is geplaatst in Films. Bookmark de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *