Komt een vrouw bij de dokter

Vandaag de roman van Kluun gelezen. Wauw, wat een boek! Schitterende proza. Mooie combinatie van liefde, songteksten, ajax, mannengedoe, vrouwengedoe en de strijd met en tegen kanker. Leesvoer voor elke man. Ik heb ‘m een maand geleden zien optreden tijdens een sessie in de melkweg. Anita heeft zijn boek gekocht. Mijn dochter heeft het boek gelezen en kon het niet drooghouden. Ook ik voelde hier en daar een traan opkomen. Wat is het toch heerlijk om een boek in een teug uit te lezen!
Tussendoor even naar het cafe geweest om Feijenoord-Ajax te zien. Gelukkig ook een hoogtepunt van de dag. Zelfs Arie Boukhari was in goede vorm.
Gisteren naar Paradiso geweest om Skin te zien optreden. Wat een wijf is dat toch. Weet een stampvol Paradiso in extase achter te laten. Leuk dat ze ook nog naar pinkpop komt!
Deze week naar Janis Ian. Wel een zangeres uit de oude doos en een totaal ander kaliber dan Skin. Als ik vandaag echter naar een aantal songs van haar luister, denk ik dat donderdag een hele mooie avond gaat worden.
www.kluun.nl

Dit bericht is geplaatst in persoonlijk. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *