Jonathan en zijn LIO

Vandaag een hele volle, gekke en leuke dag gehad. Allereerst naar Amsterdam gefietst en op het Spui gepraat over de start van de BSA (Business School Almere). Vervolgens doorgefietst naar de Leeuwenburg om over de opzet van de nieuwe minor ondernemerschap te praten. Zinnig gesprek met leuke collega’s, dat komt wel goed met die minor. Tussen door hoorde ik dat Jonathan een LIO (Leraar in opleiding) plaats gekregen had bij zijn huidige basisschool. Ik kon mijn oren niet geloven. Even later belde Anita echter dat Jonathan op zijn verzilveringsgesprek te horen had gekregen dat hij nog een half jaartje aan zijn opleiding diende te plakken en hij helemaal niet aan een LIO mag beginnen. Dit was voor mij een grote teleurstelling. Ik was boos op Jonathan en heb hem gebeld hoe dat nou precies zat. Afijn, helemaal kon hij het me niet uitleggen. Ik ga morgen maar eens met zijn mentor praten. In de studiegids en in het OER (Onderwijs Examenregelement) kon ik niets terugvinden hierover, dus ik ben benieuwd. Afijn de woede is inmiddels iets gezakt. Ik ben vooral boos op Jonathans labbekakkigheid en mijn eigen vertrouwen in zijn kunnen. Hij blijkt toch nog iets meer achter de broek aangezeten moeten worden. Maar ja, een 22 jarige adolescent zou dit soort zaakjes toch zelf moeten regelen. Op die leeftijd regelde ik mijn bruiloft.
Om 16:00 uur ook nog naar de Sint nicolaasstraat gefietst voor een eindpresentatie van daarbenikweer . Alex en ik hebben de studenten een 9 gegeven voor hun product (check de site).
O ja, op de terugweg naar Almere heb ik mijzelf bij Muiden getrakteerd op een vispotje en een Wieckse witte. Heerlijk een uur in de zon gezeten met mijn ipod op. "motorcycle emptiness"

Dit bericht is geplaatst in persoonlijk. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *