Op bezoek bij ACE

Vanochtend op bezoek geweest bij Mirjam van Praag van de UvA. Mirjam is o.a. directeur van de stichting Amsterdams Center for Entrepreneurship (ACE) . Op de 11e verdieping van het UvA gebouw aan de Roeterstraat heeft Mirjam een leuk onderkomen, foto’s van haar kinderen, een grote boekenkast en een ronde tafel geven de kamer een huiselijke uitstraling. Helaas geen fototoestel mee. 4 oktober zal zij een verslag doen van haar onderzoek over ondernemerschap en onderwijs. Ik mag ook in 5 minuten vertellen wat het Amsterdams Centrum voor Ondernemerschap gaat doen in onderwijsland. Het moet een spetterende presentatie worden, dus ik zal alles uit de kast halen.
Mirjam
Mirjam van Praag

Dit bericht is geplaatst in onderwijs. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *