afscheid van het IIE

Op vrijdag de 13e afscheid genomen van het IIE. Het was wat mij betreft een hartverwarmend afscheid. De IIE band speelde verschillende nummers en liet mij nog even crazy little thing called love meezingen. Namens de examencommissie werd ik bedankt voor mijn diensten en Bert had een prachtige DVD gemaakt waarin alle leden van de IIE familie aan het woord kwamen. Tonny gaf een prachtige uitvoering van "zij boog zover voor over" ten gehore op deze DVD. Ik voelde me zeer vereerd. Ik ben er trots op zo lang bij dit fantastische instituut gewerkt te hebben. Gelukkig blijf ik in de Hogeschool van Amsterdam rondlopen, waardoor ik mijn collega’s niet helemaal uit het oog zal verliezen.

Pa132714

Dit bericht is geplaatst in persoonlijk. Bookmark de permalink.

3 reacties op afscheid van het IIE

 1. Zwany Bosch schreef:

  Hai Martin ,
  Ik kwam toevallig op je weblog, tja die moet je natuurlijk wel hebben als je bij het IIE hebt gewerkt. Jouw weblog viel me op door de titel, Mijn broer (Sjoerd) werkt daar ook enne die ken je vast. Misschien hebben we wel eens samen koffie gedronken in couronne

  Succes met je “nieuwe”baan !

  Zwany de Vos

 2. femke schreef:

  Als alle mensen toch steeds weer willen vertrekken…..
  Dan kun je wel zeggen, dat die stad zo lek is als een vergiet! Wie maakt toch al die gaten en al die wind in dat barre Almere?

 3. Martin Haring schreef:

  Hoi Femke,
  Jij kent de tekst natuurlijk ook van buiten, de echte Herman fan verloochend zich niet!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *