Lijstjes

Eind december worden er weer allerlei lijstjes opgesteld, beste cd, best concert, best film,beste sportman,… Als ik mijn eigen lijstje mag samenstellen dan ziet dat er voor 2006 ongeveer zo uit:
Beste Optredens: Jonathan met de ongesensureerde geleerden op Lowlands in de BRAVO tent. Belle & Sebastiaan op hetzelfde festival. De Red Hot Chili Peppers op Pinkpop met "By the way I try to say I’ll be there". Sarah Betten in Paradiso en natuurlijk niet te vergeten de Mattheus Passion in de hertaling van Jan Rot.
Beste CD’s: Bob Dylan met Modern Times en Bruce Springsteen met de Seeger Sessions. Meest gedraaide song dit jaar: Rufus Wainwright met "I don’t know what it is, but you got to be there"
Mooiste single: "Stem of Sterf" van de gelegenheidsformatie rappers met Joon en de ongesensureerde geleerden.
Beste films: "Look both ways" gezien op het filmfestival, volgens mij niet in het reguliere circuit gekomen, toch hele mooie film, "The worlds fastest indian" met Anthony Hopkins was ook erg sterk! 16 Blocks was een sterke Bruce Willis en Casino Royal een prachtige 007. "Me and you and everyone we know" en "little miss sunshine" waren van die lekkere bizarre films. Op Nederlandse grondbodem was "Zwartboek" een verademing en "eilandgasten" was mooi dankzij het script van Jan Veltman. 2006 was een zeer goed filmjaar!
Sportmomenten: 12 April Ajax-Vitesse. Samen met Mark in de Arena. Ajax wint van Vitesse. Goede prestatie tijdens de Damtotdamloop.

Afin zomaar een paar mooie momenten uit 2006

Dit bericht is geplaatst in persoonlijk. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *