HES weer van start gegaan

Deze week weer van start gegaan op de HES. O.a. de evaluatie ontvangen van de minor van afgelopen halfjaar. 50 studenten(meer dan 50%) hebben de moeite genomen de enquete in te vullen. De gemiddelde waardering(rapportcijfer) was 6,4.
Enkele opmerkingen van de studenten:
Positief geladen:
"Ik vond de minor fantastisch. Het was heerlijkom les te krijgen van echte ondernemers en die met passie over hun ervaringenvertellen!"
"
Ik heb genoten van deze minor en vond hetleerzaam voor mijn verdere ontwikkeling"
"
Leuke minor, heb zeer veel geleerd."
Negatief geladen:
"geen enkel shrifftelijk tentamen!!!!!! studenten maken bewustde keuze ome en minor zodner tentamensete nemen waardoro het niveau laag is!!!" (p.s. letterlijke quote)
"
Aan het einde van de minor voelde ik mij nietmeer verbonden met de minor door het gering aantal lessen. Ik wil niet alleenwerkstukken produceren, maar ook gevoed worden met kennis."
"
Er moeten meer theorie lessen gegeven worden endaarin mag het niveau hoger zijn. De studenten kunnen meer aan dan ze nu teverwerken krijgen."
Opvallend in de kantitatieve beoordeling(op een schaal van 5) was dat de studenten hun eigen inzet het hoogst waardeerde: " Ik ben tevreden over mijn inzet bij deze minor" : 3,9
De vraag: " Vind je dat je genoeg leert in deze minor?" : 2,2 scoorde het laagst.
"Alles overwegend ben ik tevreden over de docenten" leverde een score van 3,6 op.
Het komende semester hoop ik ons rapportcijfer te verhogen tot minimaal 7. Ben benieuwd of we daar in zullen slagen. We hebben in ieder geval het programma op diverse punten aangepast. Wordt vervolgd…

Dit bericht is geplaatst in onderwijs. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *