Lowlands 2024 #ll24

Het vloog weer om. Het Lowlands festival ligt alweer drie dagen achter ons en ik heb weer erg genoten! Op donderdag heb ik heerlijk door de polder gefietst en heb ik me samen met mijn zoon Jonathan op de glammping geïnstalleerd. ‘‘s avonds keken we naar Ajax-Panathinaikos (op de IPhone) en genoten van de 17 strafschoppen aan het einde van de wedstrijd.

Vrijdag, zaterdag en zondag struinden we over het terrein en liepen van alfa naar bravo en van Heineken naar India. Vrijdag viel er wat regen, maar de rest van het weekend was het schitterend weer. Wat mij betreft was Spinvis het beste, maar in sommige lijstjes komt deze act niet eens voor. Op zondag zat ik op een stoeltje voor de Lima te luisteren naar de Vlaamse dames van BLUAI en deze samenzang kon mij zeer bekoren. Verder was ik bij Air, the Sugababes, het noord Nederlands orkest, sticks, Nas, Froukje en Roxane van Iperen.

Soms lag ik in het water naar de muziek uit de alfa te luisteren, elke dag ging ik naar de sauna, zaterdag had ik een intensieve yoga sessie en ik was ook te vinden in het ohlala laantje, waar dit jaar de sekszusjes de scepter zwaaiden. Zij hadden een uitgebalanceerd programma met workshops over masturberen, vrijen en nog veel meer. Ik maakte van klei een voorstelling van iets wat ik op seksueel gebied erg opwindend vind, de video artieste maakte daarvan een stopmotion filmpje en ik werd geïnterviewd over mijn inspiratie.
Zondagavond voor het optreden van Nas werd dit filmpje aan het publiek getoond (circa 10.000 mensen). Mijn kinderen stonden ook in het publiek en moesten erg lachen. Ook een hoogtepunt van deze Lowlands editie!

Dit bericht is geplaatst in Muziek, persoonlijk. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *