Anouk en Furiosa

Deze week naar het eerste concert van Anouk geweest met Tamar en samen met Rinke Furiosa gezien. Anouk startte haar show met: Wen d’r maar aan en zong verder o.a. ‘For Bitter or Worse’ en ‘When I Die’. Het Metropole orkest zorgde voor een mooie omlijsting van haar nummers, maar haar stem kwam bij mij keihard binnen. Ze zong prachtig en vol overtuiging en wist daardoor te raken. Ze keek ook kort terug op haar onverstandige uitspraken en haar vele echtgenoten. Vergeving stond daarbij centraal, alhoewel ze ook toegaf dat ze tegen haar 1e man (Postman) flink te keer is gegaan. Blijf niet in hangen in haat was de uitspraak die aan mij bleef kleven. Tamar en ik hadden lang geaarzeld of we wel moesten gaan, maar waren achteraf blij dat we deze, vooral kwetsbare, Anouk mochten meemaken. Het nummer Birds klonk in deze setting echt prachtig (Hele setlist)

Tamar en ik bezoeken Anouk (geboren in 1975) al sinds 1998, waar we haar voor het eerst bezochten in Vredenburg (Utrecht). Tamar 12 jaren oud. Sinds die tijd gaan we regelmatig samen naar Anouk. We zagen haar o.a. in AHOY, Gelredome, Lowlands en Paradiso. We waren ook bij haar trouwfeest in Den Haag op het Malieveld (2022). Aanstaande zaterdag hebben we kaarten voor haar rock-show in Ziggo dome en gaan we weer volop genieten!

Een andere powergirl zag ik deze week in de bios (studio K). Furiosa liet zich van haar stevigste kant zien in deze MadMax saga. Een prachtig spektakel dat ik ergens in de komende weken zeker nog een keer ga zien.

Dit bericht is geplaatst in Films, Muziek. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *