Parade 2008

Naar de parade geweest. Helaas regende het de hele avond. We hadden kaartjes voor Ellen ten Damme en waren zeer benieuwd naar haar nieuwe voorstelling " de G van Gezellig". Het viel ons een beetje tegen. Ellen zong allemaal Nederlandse nummers. De teksten waren geinspireerd op "het grote baggerboek" van Leonard Pfeiffer. Veel woorden met een g passeerden de revue. Het nummer " Durf jij" was een hoogtepunt binnen de voorstelling. Ik heb er een opname van gemaakt:

Na Ellen ten Damme zijn we ook nog naar "de Transformers" geweest. Remko Vrijdag en Micha Molthoff speelden een bonte avond in Afghanistan en haalde Bert en Ernie er gezellig bij. Het was een hilarische voorstelling met leuke grappen en goede muziek. Echt een parade-voorstelling. Vervolgens hebben we het terrein weer verlaten. De regen stroomde neer…

Dit bericht is geplaatst in Muziek. Bookmark de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *