Petanque nextweb met Bart Sutorius

In het kader van een netwerkevent zaterdag op het museumpleing petanque gespeeld. Mijn teamgenoot van de minor ondernemerschap was Bart Sutorius. Meer dan 100 man verzamelden zich om 10:00 uur op het museumplein alwaar organisator Patrick de Laive met zijn bakfiets aankwam zetten. Deze bakfiets werd snel volgegooid met ijs en drank en het toernooi kon beginnen. Bart en ik bereikten de kwartfinales en rond 16:00 uur verlieten we het plein. We hebben een hele leuke dag gehad en diverse interessante mensen gesproken. De netwerkdoelen zijn dus ook weer volledig vervuld.

Petanque

Nog meer foto’s en filmpjes kun je hier vinden: foto’s petanque op flickr

Dit bericht is geplaatst in persoonlijk. Bookmark de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *