The crown

De afgelopen weken vooruitlopend op seizoen 4 van the crown alle eerdere seizoenen nogmaals bekeken. Wat is dit toch een prachtig vormgegeven serie en wat valt er ook op inhoudelijk vlak veel te genieten! Vooral de rollen die door de leden van het koninklijk huis gespeeld moeten worden en de offers die daarbij gebracht moeten worden op persoonlijk gebied komen uitgebreid aan de orde.

In de eerste drie seizoenen staat het huwelijk van Elisabeth en Philip vooral centraal. De druk die de kroon op dit huwelijk heeft komt uitgebreid aan bod en hoe de beide echtelieden er mee omgaan is zeer leerzaam om te zien. De overige leden van de koninklijke familie krijgen ook het nodige op hun bordje en dat zorgt ook voor menige tenenkrommende situatie.

Seizoen 4 gaat zich richten op het huwelijk van Charles en Diana. Ik ben heel benieuwd hoe dit wordt vormgegeven en zie uit naar de gesprekken van Elisabeth en Margaret Thatcher, die in dit seizoen ook een grote rol zal spelen. Ik heb er zin in!

Beeld uit seizoen 4

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *