Nino

Vandaag weer een hele dag met studenten aan tafel gezeten om van gedachten te wisselen over hun persoonlijke ontwikkeling.

Sommige studenten waren fysiek aanwezig en anderen waren aangehaakt via Google hangouts. Deze keer was de verhouding 50/50 omdat ik een beetje had aangedrongen bij de studenten om hun zolderkamer te verlaten. Ik heb de hele dag buiten gezeten op het terras bij Fest (Wibauthuis), want daar was alles weer opengegooid, compleet met protocollen en desinfecterende middelen.

Ook kwamen een paar studenten hun dagboeken brengen en kon ik eindelijk aan Nino Westendorp het gesigneerde exemplaar van alle voetnoten van Arnon Gr├╝nberg overhandigen. Speciaal voor deze gelegenheid had hij zijn nagels gelakt. Mijn dag kon niet meer stuk!

Nino
Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *