Vervolg voetnoten

Vandaag heeft Arnon Grünberg bepaald welke student van de minor management van creativiteit en innovatie (MMCI) de prijs (alle voetnoten van Arnon) voor de beste voetnoot in ontvangst mag nemen.

Op 5 mei zal Arnon de student persoonlijk feliciteren. Mijn manager van de opleiding commerciële economie (Marjolein van Vlaanderen) had de voetnoten ook gelezen en reageerde als volgt:

“Studenten deelden, in een creative diary, een voetnoot over Corona. De woorden van studenten maakten indruk; over hun plotseling heel verantwoordelijke bijbaan als vakkenvuller bij de supermarkt, over de bijbaan in de horeca die ze nu juist waren kwijtgeraakt, over de moeder die in het OLVG werkt. Het gaf een goed beeld van wat leeft onder studenten in tijden van Corona.”

De stukken van de studenten werden beoordeeld op basis van 3 criteria: persoonlijk, actueel en spitsvondig. Daarnaast mochten de studenten niet meer dan 160 woorden gebruiken. Het winnend stuk kreeg dit commentaar: Poëtisch, mysterieus en toch concreet genoeg om niet vaag te zijn.met een prachtige zin over de jonge lente als afsluiting. Op 5 mei is het stuk op deze site te lezen.

Dit bericht is geplaatst in Boeken, onderwijs. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *