3e keer 6 feet under

Afgelopen week voor de 3e keer in successie alle vijf seizoenen van 6 feet under bekeken. Ook nu weer helemaal ingepakt door de fantastische karakters en de intrigerende verhalen. In grote lijnen was het script bekend, maar veel voelde weer als nieuw. Het ongemakkelijke van de omgang met de dood, het onverwachte en het verwerkingsproces. Alles komt uitgebreid aan bod. Daarnaast komen opvoeding, gender, omgaan met trauma’s, therapie, sex verslaving, hippies en diverse geloofsovertuigingen voorbij. De rol van de vader en moeder van het begrafenis ondernemersgezin worden ook subliem neergezet. Eigenlijk wordt geen taboe uit de weggegaan (buiten necrofilie dan). Ga dat zien!

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *