Summerschool ondernemerschap afgerond

Afgelopen week werd de landelijke summerschool ondernemerschap gehouden. Deze summerschool staat vooral in het teken van duurzaam ondernemen. Ik mocht een rol spelen in het begeleiden van de studenten van de Amsterdamse Hogescholen en universiteiten. Er waren 25 studenten bij betrokken en het was weer een hele inspirerende week voor deze gasten. De week werd in het dialogues house van ABN-AMRO afgesloten. De beste kandidaten van het hele land mochten hun ideeen aan een deskundige jury laten horen. Het beste idee kwam dit jaar vanuit Delft waar een aantal studenten uit Kenia een plan bedachten om de afrikanen van electriciteit te voorzien. Dit was het enige echte duurzame idee, dus het was logisch dat de jury haar keuze maakte. Vanuit Amsterdam pitchten Jeroen van Duffelen en Remco Gogan hun idee voor een online platform voor e-books.
Podium_dialogues
Nog meer foto’s zijn hier te vinden: foto’s finale

Dit bericht is geplaatst in onderwijs. Bookmark de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *