Martin Haring

Don't try so hard, overpeinzingen van een docent

Onderwijsconferentie HvA

Posted on | maart 31, 2012 | No Comments

Donderdag 29 maart een prachtige onderwijsconferentie van de HvA mogen meemaken. Start in Carre met speeches van Andree van Es en Jet Bussemaker. Beide sprekers omgeven door schitterende beelden van Jan Scholte! Zelf mocht ik ook een emotie helm op en werden mijn gemoedstoestanden vastgelegd voor de ogen van het publiek.
Na Carre zakten we af naar het Kohnstamhuis waar ik samen met Alex van Heeswijk een presentatie gaf over “Minor ondernemerschap de musical” en waar we het weekend voor ondernemende docenten hebben gepromoot: www.aanmelder.nl/snelkookpan De dag werd afgesloten met een optreden van een fantastische coverband.

Minor ondernemerschap de musical

Elvis and the coversolutions

Impressie carre

Comments

Leave a Reply

  • Twitterberichten

  • Mijn Archief

  • Commentaar