Damesvoetbal

Het voetbal seizoen loopt op zijn einde. Ik moet nog een wedstrijd fluiten bij de dames van DVVA en dan heb ik in het seizoen 23/24 circa 10 wedstrijden in het veld gestaan. Alle 10 wedstrijden werden door de dames gewonnen. In uitwedstrijden speelden ze 1x gelijk en verloren ze een keer. De tegenstander van afgelopen zaterdag had echter nog geen punten gemorst en stond virtueel bovenaan. Na 30 minuten spelen stond DVVA met 2-0 achter en het leek er op dat de tegenstander haar ongeslagen status zou behouden. Twee keer belandde de bal op de lat, dus de druk was groot. Echter een paar minuten voor de rust schoten de dames er twee in en zakten af naar de kleedkamer met een 2-2 stand. Ik vermoedde dat de tegenstander gauw haar zaakjes in orde zou maken in de tweede helft. Het tegendeel was echter waar, de dames van DVVA scoorden binnen 20 minuten twee doelpunten en bepaalden de eindstand op 4-2. De tegenstander in verbazing achterlatende.

Na de wedstrijd is het de gewoonte dat je de scheidsrechter bedankt voor het fluiten van de wedstrijd. De dames van Nederhorst ten Berg waren echter zo verslagen dat het gross teleurgesteld het veld afliep, zonder mij een blik waardig te keuren. Ze waren het verleerd om een verlies te incasseren. Ik gun ze dit seizoen nog een dergelijke wedstrijd!

De dames van DVVA 4 die ik nu zeker al vijf jaar fluit.
Dit bericht is geplaatst in persoonlijk. Bookmark de permalink.