Categoriearchief: Familie

De kakkerlak komt onder zijn steen vandaan

Twee jaar geleden is mijn moeder voor € 45.000,- opgelicht door Johan Buitenhuis en Hermie Brunsting.  Dit stel is nog steeds bezig om anderen op te lichten, maar helaas ze kunnen niet opgepakt worden voor hun misdaden (meer dan € 200.000,- hebben ze al van diverse mensen “geleend”). Johan Buitenhuis baalt er van dat zijn naam op het internet circuleert, schijnbaar zoeken mensen hem op via google. Ze stuiten dan op berichten als deze. Vandaag kroop Johan weer onder zijn steen vandaan en schreef mijn broer Tom onderstaande teksten: Lees verder De kakkerlak komt onder zijn steen vandaan

Oplichter Johan Buitenhuis nog steeds actief

Op deze gedenkwaardige dag 10-10-10 vanmiddag op een terrasje gezeten met Jaap

Hij is een van de slachtoffers van Johan Buitenhuis en Hermie Brunsting (woonachtig Bolestein te Amsterdam). Mijn ouders hebben twee jaar geleden aan dit duo € 40.000,- geleend en nooit meer terug gezien. Bij Jaap was het hetzelfde laken een pak. Naar het schijnt hebben beide oplichters bij mevrouw Robbers ook nog eens € 200.000 uitstaan en bij diverse andere schuldeisers gaat er zeker nog € 100.000,- om. Diverse incassobureaus proberen geld van beide personen terug te krijgen, maar dit wil allemaal nog niet erg vlotten. Het lijkt wel of dit soort types vogelvrij zijn en justitie geen machtsmiddelen in handen heeft om oplichters van dit kaliber goed aan te pakken. Toch maar weer eens proberen of het programma opgelicht misschien iets voor ons kan betekenen.

Hiernaast een foto van Johan Buitenhuis, hij was toen op bezoek bij de bruiloft van zijn zus. De familie heeft hem echter al jaren niet meer gezien, aangezien hij ook zijn moeder en broers en zus heeft opgelicht.

Het zou mooi zijn als deze geraffineerde oplichter gestopt kon worden.

Jonathan 23

Vandaag werd Jonathan weer een dagje ouder. Hij vierde dit in een hotel in Brussel waar hij met de ongesensureerde geleerden aan het bijkomen was van een optreden in Belgie. Ondertussen waren wij in Deventer waar wij Bob en Bea bezochten. Bob slijt daar als het goed is zijn laatste dagen. Volgend jaar hopen zij de woning verkocht te hebben. Het was reuze gezellig en we hebben lekker gegeten en gebabbeld.

Tamar geslaagd

Gisteren heeft Tamar haar diploma opgehaald op het ROC. Toerisme niveau 4. Het was een gezellige bijeenkomst. Lang niet zo proffesioneel als op het IIE, maar ja dat is dan ook HBO zal ik maar zeggen (jak,jak). De foto’s van het IIE gebeuren staan online: examen foto’s Morgen moet ik voor een tweede gesprek naar de HES en samen met Tamar kijken naar een eventuele woning in Amsterdam. De vakantie is begonnen!