Daniel Lohues Gunder

De kleine komedie, Daniel Lohues, ik was erbij! Wat kan een avondje theater toch mooi zijn. Ik werd gisteren echt tot in mijn tenen geraakt door de eenvoud en ontwapenende lichtheid van de kleinkunstenaar Daniel Lohues. Ik volg de man al sinds hij optrad met zijn band skik en heb dan ook goede herineringen aan nummers als “betonpoalties bin kut”en “droger worst”. Het grote publiek zal Daniel vooral kennen van zijn meesterwerk “op fietse”. Hij heeft ook een tijd geworsteld met de Louisiana blues, maar daar was ik zelf niet zo kapot van. Gisteravond heb ik de man weer in mijn binnenste opgenomen! Alles kwam echt binnen en raakte me en plaatste me weer met beide benen op de grond. Mooie padvinders verhalen en verre horizonnen, meer is er in dit leven eigenlijk niet nodig! Als je de kans krijgt, moet je deze voorstelling echt gaan zien!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *