Een nieuwe herfst

Vannacht redelijk geslapen. Ik ben gestopt met het innemen van Naproxon en dat heeft niet geleid tot hogere pijn. Vanaf nu moet paracetamol het werk doen. Ik ben gisteren naar de Albert Heijn gefietst en heb boodschappen gedaan. Daarnaast nog wat lichte yoga oefeningen gedaan. Het gaat de goede kant op.

Wat Boudewijn betreft ben ik aangekomen aan het eind van de vorige eeuw en het begin van deze eeuw. In 1997 brengt hij de cd een nieuwe herfst uit en in 2004 komt het eiland in de verte op de toonbank te liggen. In 2002 overlijdt Lennart Nijgh na een lang ziektebed. Hij schrijft nog aan beide albums mee. Tussen 1984 en 1996 produceert Boudewijn vooral werk van anderen. Een wonderkind van 50 en Avond zijn de meest bekende nummers uit deze periode. In 1995 trouwt Boudewijn met zijn huidige vrouw Anja Bak.

In deze periode was ik ook wat meer geïnteresseerd in popmuziek. Het evangelie kwam verder op de achtergrond te staan en aan het eind van vorig millennium verliet ik mijn geloofsgemeenschap. Mijn kinderen groeiden op. Ik had vast werk en eind jaren negentig ging ik regelmatig naar popconcerten. De dijk, Stef Bos, Anouk, Krezip, skik, Bettie Serveert en vandikhout behoorden tot de Nederlandse favorieten. Vanaf 1996 bezocht ik jaarlijks het Lowlands festival in Biddinghuizen. Anita en ik gingen ook naar een live concert van Boudewijn in de stadsschouwburg van Haarlem.

Dit bericht is geplaatst in Boeken, Muziek, persoonlijk. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *