Waar ik woon en wie ik ben

De nacht goed doorgekomen. Wel nog steeds liggen op een zij, maar het lijkt lichter te worden. Gisteren 30 minuten gefietst, 1225 stappen en wat lichte yoga oefeningen. De eerste delen van de serie over het leven van Beckham bekeken. Kan me een aantal dingen levendig herinneren (zoals de Europacup finale van Manchester united tegen Bayern München), maar had geen idee dat de uitschakeling van Engeland op het WK98 op zijn conto werd geschreven en dat hij daar zolang last van heeft gehad.

Met Boudewijn ben ik eind jaren 70, begin jaren 80 aangekomen. Hij gaat een aantal jaren naar Amerika (Los Angeles), maar kom berooid en een illusie armer terug naar Nederland. De albums die hij toen maakte: waar ik woon en wie ik ben, van een afstand en maalstroom (1984) waren volledig langs mij heen gegaan en ik beluister ze nu voor het eerst. Boudewijn probeert zich zelf opnieuw uit te vinden, maar zonder commercieel succes. Pas in 1996 komt hij met een nieuw album.
Eind 1970 en begin 1980 was ik druk met het stichten van een gezin, het vinden van werk en het verdiepen van mezelf in het evangelie. Al mijn tijd werd hierdoor opgeslokt.

ik ben ook begonnen met het maken van een puzzel van 1000 stukjes.

Dit bericht is geplaatst in Boeken, Muziek, persoonlijk. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *