Minorenmarkt

Vandaag de minor ondernemerschap weer in de aanbieding gezet. Een student van de huidige minor had een prachtig promo filmpje gemaakt op DVD kwaliteit. Hij heeft daarvoor beelden van de introductie in Arnhem gebruikt. Daar gaan we nog lang plezier van hebben. Zelf heb ik de rondlopende studenten direct benaderd en ook op de hoogte gesteld van de mogelijkheid af te studeren in eigen onderneming. Op die manier toch een stapeltje visitekaartjes kwijtgeraakt. Alex wa zijn Minor voor de Business School Almere (BSA) ook aan het aanprijzen. Hij kan dat fantastisch. Met weinig middelen een eigen folder in elkaar gezet en een prachtige stand aangekleed. Als er een is die hier een succes van kan maken, dan is hij het wel. Ik hoop dat veel studenten zich gaan inschrijven.

P9282637

Een gedachte over “Minorenmarkt

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *