Genesis

Om 11:00 uur vanochtend bij de Arena gaan zitten. Stoeltje mee, eten en drinken mee, kaarten, Ipod en mijn goede vriend Roel. Om 12:00 uur begon de zon te schijnen en druppelde de Genesis fans binnen. T-shirt gekocht, plasje gedaan bij het restaurant en om 18:00 uur mochten we naar binnen om een plekje te zoeken bij het podium. We stonden echt helemaal vooraan tegen het podium aan. Het concert was fantastisch. Op gegeven moment komt Phil Collins naar voren en worden er shots van het publiek gemaakt. Roel en ik waren vol in beeld. Krijg ik een paar seconden later een SMS van een ex-student: ” Wat ben jij toch lelijk op zo’n groot scherm”. ” Bedankt, Marcel”. Al met al was het een night to remember. Mooie afsluiter Carpet Crawler, I can’t dance, mama, home by the sea, domino,… Genesis was 2,5 uur live in Amsterdam.

genesis
Hier zie je een stukje van mij op het scherm in de Arena. Meer foto’s genesis

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *