Kandidaten Elevatorpitch AT5 bekend

 

Donderdagmorgen 10 april zijn de kandidaten voor de nieuweserie van de Elevatorpitch van AT5 geselecteerd. Op een zonovergoten morgen, delente gaat eindelijk van start, waren de juryleden bijeen om een voorselectiete maken. Er waren 15 aanmeldingen en er konden slechts 8 studenten doorgaannaar de eindronde.

Uiteindelijk zijn de volgende bedrijven geselecteerd:Aftergarlick, Magcool, Shuttlecock, Biedmeweg, Justprint,Thodio, KTMS en detransparante jas.

Voor de lezer nog een groot geheim welke studenten enproducten achter deze namen zitten, maar de jury heeft er weer alle vertrouwenin dat deze studenten mooi materiaal op zullen leveren voor de nieuweuitzendingen dit jaar in mei en juni.

Zaterdag 19 april zullen de opnames gemaakt worden in hetgebouw van Beehive aan de Jan Evertsenstraat in Amsterdam slotervaart. Dezelocatie zal er weer voor zorgen dat het programma een industriele uitstralingkrijgt.

In voorbereiding op de pitch krijgen de studenten eenworkshop aangeboden om er voor te zorgen dat ze helemaal klaar zullen zijn ophet moment supreme.


Dit bericht is geplaatst in onderwijs. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *