Mauerpark

Dit weekend stond in het teken van mijn bezoek aan de Bearpitkaraoke van Berlijn. Een voorspoedig reis zorgde er voor dat ik reeds om 13 uur in Berlijn was op zondag. Even inchecken bij mijn hotel en afzakken naar het park. Rond 15 uur was Joe er met zijn geluidsinstallatie en kon het feest beginnen. Het werd een gedenkwaardige middag met veel mooie optredens en covers van Queen, Radiohead, ABBA, Britney Spears, Prince, Elton John, Kate Bush, en nog veel meer. Zelf had ik bedacht California Dreaming te gaan zingen en zowaar kreeg ik de gelegenheid om mijn kunstje te doen.

California Dreaming
Een compilatie van de hele middag

Daarna heb ik tot 19:30 uur zitten te genieten van de diverse optredens en weer terug gelopen naar mijn hotel, de volgende ochtend om 6:20 op de trein gestapt en rond 15 uur stond ik weer in Amsterdam op het station. Tijdens de reis en de dag had ik genoeg ruimte om de dag te overdenken en te besluiten om te stoppen met het vullen van mijn instagram account over de karaoke. Tijdens mijn aanwezigheid bij de karaoke, ontving ik van Joe (de organisator van het evenement) signalen dat hij mijn bemoeienis met zijn zaken niet echt op prijs stelde. Toen ik hem begroette zei hij “ mind your own business” en terwijl ik aan het zingen was zei hij tegen een paar meiden die mij aan het filmen waren: “ this guy is a stalker”. Hij had denk ik niet het idee dat deze opmerking opgenomen zou worden, maar helaas was dit wel het geval.

Ik kan niet helemaal inschatten wat er precies gebeurd is, maar ik vermoed dat er op 28 mei iets fout was gegaan waardoor hij voor niks naar het park was gekomen. Ik had op mijn account gemeld dat ik contact had opgenomen met de stadsdeelraad van Berlijn en dat ze hem een vergunning hadden verleend per 28 mei (volgens de ambtenaar). Blijkbaar was dit niet het geval en moest hij huiswaarts keren. Ik weet niet wat er precies gebeurd is en Joe wilde er verder niet over praten. Ik was wel geschrokken en had absoluut niet de intentie gehad dat dit zou gebeuren, hij was echter boos. Hij heeft met wel laten zingen, waar ik blij mee was. Het Instagram account is inmiddels verwijderd, ik ben weer wat wijzer geworden en zal dit jaar niet meer naar het park afzakken. Wie weet levert 2024 nieuwe kansen op…

Dit bericht is geplaatst in Karaoke, Muziek, persoonlijk. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *